Reference

Projektovanje i tehnička priprema

Projektovanje i tehnička priprema

Alcoa_Norveska_nova

Odeljenje za tehničku pripremu i projektovanje pruža pomoć našim partnerima projektantima, isporučiocima, izvođačkim firmama i krajnjim korisnicima u optimizaciji izbora opreme i izradi tehničke dokumentacije ormana zaštite i upravljanja.

Primer ovakve saradnje je i projekat revitalizacije SN postrojenja fabrike aluminijuma Alcoa u Norveškoj (2017-2018). Isporuka detaljnog projekta i projekta izvedenog objekta rekonstrukcije sistema zaštite i upravljanja 22kV postrojenjem (29 ćelija) je referentni projekat koji pokazuje mogućnost da se prilagodimo tehničkim zahtevima koja nisu stadardna u našem sistemu.

Dodatno, pružamo pomoć za optimalan izbor opeme, tehničke podloge i kompletne projekte iz oblasti kojima se bavimo: retrofit SN i VN postrojenja, projektovanje novih postrojenja, sistema daljinskog nadzora i upravljanja (SDU) i lokalnog sistema upravljanja (SCADA). Primeri ovakvog angažovanja su „Rekonstrukcija TS 35/6kV Površinski kop za Zijin Copper Bor (2020), kao i veći broj projekata daljinskog  upravljanja priključnim razvodnim postrojenjima malih elektrana (2017-2020)

Budimo u kontaktu

Zadovoljstvo je upoznati nove ljude

image

Gorana Kovačića 3
Novi Sad
Srbija

+381 21 66 10 743
office@electroconsult.rs
vladislav.lazendic@electroconsult.rs
simo.brstina@electroconsult.rs

© 2018 Electroconsult. Izrada sajta Websites Workshop